nuvo-smartphone-reiniger

“Ik ben erg tevreden over jullie service.

Aan een foto en logo hadden jullie genoeg om een supermooi ontwerp te maken waar ik eigenlijk direct tevreden over was. Alles is supersnel in gang gezet en afgehandeld zodat ik de reinigers ruim op tijd binnen had.

We hebben net de eerste beursdag achter de rug waar we de reinigers hebben uitgedeeld en vandaag al meteen een mail in onze inbox met de vraag waar we die leuke reinigers vandaan hadden!

Het beste compliment dat je kunt krijgen.”

Myrthe Blazís, NUVO

“Bij Smartphonereiniger staan aandacht voor klant en product, servicegerichtheid en meedenken in oplossingen erg centraal. Naast de vele opties en beschikbare formaten die de website aangeeft, zijn er nog tal van mogelijkheden.

Het proces van bestellen tot en met leveren vindt nauwkeurig plaats. Voor een leuke prijs, heb je dan ook een leuk product.”

Gitta de Keijzer, FMI Holding
Dart bond Midden Nederland smartphone reiniger

“Wat ging dat eenvoudig!

Simpel op de site aangeven wat je wensen zijn en dan gaat het bijna vanzelf. Smartphone Reiniger denkt echt met je mee. Ze maken een geweldige opzet van de reiniger alvorens na goedkeuring het snel gaat.
Binnen 14 dagen waren de per stuk verpakte reinigers in ons bezit, keurig thuisbezorgt.

De kwaliteit voldoet absoluut aan onze verwachtingen.”

Marco Holtus, ADO Darts
venturn-smartphone-reiniger

“We are very happy with the service provided to us by Smartphone Reiniger. We got in touch with them about creating screen cleaners that we could give to our clients and they followed up immediately.

The quality of the screen cleaners and the packaging with our logo and company details is excellent, and the cost was about 30% cheaper than other quotes we received.

We will definitely use their services again.”

Joanne Kelleher, Venturn
GGD Gelderland Zuid smartphone reiniger

“We hebben smartphonereinigers besteld voor een actie op het ROC in Nijmegen. De gadget werd enthousiast in ontvangst genomen door betreffende jongeren. Tijdens de voorbereiding goed contact gehad met Smartphone Reiniger. Ze hebben de vormgeving voor ons gedaan, al onze wensen zijn meegenomen in het ontwerp. Contact verliep heel goed, zowel telefonisch als per mail. We zijn zeer tevreden.”

Lisette van der Horst, GGD Gelderland-Zuid
de-gelderlander-smartphone-reiniger

“De smartphonereiniger past perfect bij het onder de aandachtbrengen van de gratis app van De Gelderlander. Dankjewel voor de goede service.”

Sylvia van Hout-Brattinga, De Persgroep
Politie Antwerpen smartphone reiniger

“Wat een goede en snelle service. Iedereen reageert enthousiast op dit leuke gadget.
Een klein, maar leuk gadget om uit te delen.”

Karen Lavreysen, Politie Antwerpen
stijl-advocaten-smartphone-reiniger

“Smartphone reinigers zijn innovatief, prettig geprijsd en bruikbaar voor iedereen.

De communicatie met Smartphone Reiniger verliep soepel. Ze hebben actief meegedacht over het design en de reinigers werden op het afgesproken tijdstip geleverd.

Wij zijn heel tevreden.”

Maria Jager, Stijl Advocaten
goerree-smartphone-reiniger

“Dankzij de inspanningen van Smartphonereiniger werd onze bestelling keurig op tijd geleverd. We zijn erg blij met het eindresultaat. Als we in de toekomst naar promotiemateriaal op zoek zijn, denken we zeker aan Smartphone Reiniger.”

Ben Legerstee, Gemeente Goeree Overflakkee

Offerte aanvragen

Ook Uw Merk in de Hand van de Klant!

AANVRAGEN

Sample aanvragen

Ervaar de Attentiewaarde en het Gebruiksgemak!

AANVRAGEN