Jouw school in de handen van potentiële nieuwe studenten?

Ontdek de mogelijkheden van onze gepersonaliseerde Smartphone Reiniger!

Miljoenen smartphones

Volledig maatwerk leverbaar

Lage kosten (vanaf €0,15 p.st.)

Uniek geschenk

IDEAAL OM UIT TE DELEN OP OPEN DAGEN OF MEELOOPDAGEN OP JOUW SCHOOL

Smartphones: we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. 93% van de Nederlanders is in het bezit van een smartphone. Meerdere keren per dag kijken we naar ons scherm om te mailen, te bellen of om social media te gebruiken. Met een gepersonaliseerde Smartphonereiniger leg je letterlijk jouw school in de hand van de potentiële nieuwe studenten.

Door de Smartphone Reiniger te voorzien van een logo wordt het een ideale marketingtool. Jouw hogeschool, universiteit of middelbare school… 80x per dag in de hand van de potentiële nieuwe studenten!

OOK VOOR TABLETS!

Naast een Smartphone Reiniger kunnen wij ook een reiniger leveren die specifiek gemaakt is voor Tablets. De werking is precies hetzelfde, maar dan een maatje groter. 

DAR - Tablet Reiniger - Tablet Cleaner

VOLLEDIG MAATWERK LEVERBAAR

De Smartphone Reiniger kan gemaakt worden in iedere maat of vorm en kan geleverd worden samen met een kaartje dat helemaal naar wens te ontwerpen is.

Wil je de Smartphone Reiniger uitdelen op een specifiek evenement zoals een open dag of tijdens een meeloopdag? We passen het ontwerp er helemaal naar aan.

Hulp nodig bij het ontwerp van jouw gepersonaliseerde Smartphone Reiniger? Wij ondersteunen graag in de vorm van advies en kunnen zelfs een compleet design maken.

ORGANISATIES DIE U VOORGINGEN

Ervaar ook de attentiewaarde en gebruiksgemak van dit laagdrempelige en originele relatiegeschenk. Vul uw gegevens in en ontvang een Smartphone Reiniger sample.

De Treffers Smartphone Reiniger
  • Hidden