Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Smartphone Reiniger levert aan organisaties vanaf 500 stuks. Bij lagere aantallen stijgen de productiekosten per stuk behoorlijk. Hierdoor is het prijstechnisch niet interessant om lagere aantallen aan te bieden.

Wat is de levertijd?

Smartphone Reiniger realiseert haar producten met de grootst mogelijke zorg. Wij willen dan ook te allen tijde onze kwaliteit waarborgen. Dit houdt in dat productie en levering samen +/- 12 tot 14 dagen in beslag neemt vanaf het moment dat de bestanden zijn aangeleverd en goedgekeurd.

Hoe kan ik een sample aanvragen?

Op onze homepage kan iedere organisatie een sample aanvragen. Wij leveren niet aan particulieren en zullen dan ook geen samples versturen aan particulieren.

In het formulier kun je aangeven of het gaat om een smartphone reiniger, een tablet reiniger (groot formaat) of beiden. Wanneer de aanvraag bij ons binnenkomt wordt de sample vaak dezelfde dag nog verstuurd.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Op de ‘Offerte’ pagina kun je gemakkelijk in 4 stappen een offerte aanvragen.
Stap 1: selecteer de gewenste Smartphone Reiniger, door te klikken op de afbeelding voor Basic (35×35 mm), Op Maat of Tablet Reiniger.
Stap 2: selecteer of de Smartphone Reiniger op een dubbelzijdig kaartje in gepersonaliseerd design of los in folie geleverd moet worden.
Stap 3: selecteer het gewenste aantal met de bijbehorende prijs.
Stap 4: vul de bedrijfsgegevens in en klik op de button “Offerte Aanvragen”.

De offerte ontvang je in de meeste gevallen binnen een half uur in je mailbox. Bij het akkoord gaan van de offerte ontvangen wij graag een getekend exemplaar retour.