Jouw product in de handen van miljoenen smartphone gebruikers?

Ontdek de mogelijkheden van onze gepersonaliseerde smartphonereiniger!

Miljoenen smartphones

Volledig maatwerk leverbaar

Lage kosten (vanaf €0,15 p.st.)

Uniek geschenk

IDEAAL VOOR PROMOTIE MET MILJOENEN SMARTPHONES IN NEDERLAND

Smartphones: we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. 93% van de Nederlanders is in het bezit van een smartphone. Meerdere keren per dag kijken we naar ons scherm om te mailen, te bellen of om social media te gebruiken. Met een gepersonaliseerde Smartphonereiniger leg je letterlijk jouw product in de hand van de smartphonegebruikers.

Door de Smartphonereiniger te voorzien van een logo wordt het een ideale marketingtool. Jouw merk, nieuw product of app… 80x per dag in de hand van de smartphonegebruikers!

GEPERSONALISEERDE SMARTPHONE REINIGERS

  • Groot bereik met miljoenen smartphonegebruikers
  • Volledig gepersonaliseerd op jouw organisatie of product
  • Lage kosten (vanaf € 0,15 per stuk)
  • Snelle en gratis verzending

VOLLEDIG MAATWERK LEVERBAAR

De Smartphonereiniger kan gemaakt worden in iedere maat of vorm en kan geleverd worden samen met een kaartje dat helemaal naar wens te ontwerpen is.

Wil je de Smartphonereiniger uitdelen op een specifiek evenement of tijdens de lancering van jouw nieuwe app? We passen het ontwerp er helemaal naar aan.

Hulp nodig bij het ontwerp van jouw gepersonaliseerde smartphonereiniger? Wij ondersteunen graag in de vorm van advies en kunnen zelfs een compleet design maken.

ORGANISATIES DIE U VOORGINGEN

Ervaar ook de attentiewaarde en gebruiksgemak van dit laagdrempelige en originele relatiegeschenk. Vul uw gegevens in en ontvang een Smartphonereiniger sample.

De Treffers Smartphone Reiniger
  • Hidden