4 goede redenen om Smartphone Reiniger in te zetten

De smartphone is al jaren niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. 93% van de Nederlandse bevolking van 12 jaar en ouder heeft inmiddels een smartphone. Vooral de groei in smartphone bezit van 50 plussers is de laatste jaren toegenomen. Onder de 30 jaar heeft iedereen een of meerdere smartphones. Met 19.000.000 smartphones telt Nederland dan ook meer smartphones dan inwoners.

Dagelijks krijgen wij als consument 10.000 bewuste en onbewuste marketingprikkels te verduren. De meerderheid van deze prikkels komt niet eens meer binnen. Maar wat nu als een marketingprikkel gemiddeld 80x per dag wordt herhaald? Want wij gebruiken onze smartphone gemiddeld 80x per dag.

Wanneer er een sticky cleaner van Smartphone Reiniger op de achterkant van een smartphone prijkt betekent dat deze minimaal 80x per dag gezien wordt. Jouw merk wordt dus 80x per dag gezien, per gebruiker. Waarom zou de eindgebruiker deze op zijn smartphone laten zitten? Heel simpel, de sticky cleaner heeft een handige functie, namelijk dat je het scherm van de smartphone schoon veegt. Met het frequente gebruik van vandaag de dag wordt de smartphone namelijk snel vies met vette vingerafdrukken.

Met een smartphone reiniger met jouw merknaam transformeert de eindgebruiker als het ware in een ambassadeur van jouw merk of product. Met elk gebruik, alles bij elkaar gemiddeld meer dan 3 uur per dag, toont hij jouw merk ook nog eens aan vrienden, familie en collega’s. Het bereik van jouw merk is via de smartphone dus ongekend.

Als je de consument wil bereiken, dan doe je dat via de smartphone. De impact van smartphones is enorm en met de sticky cleaner van Smartphone Reiniger ligt jouw merk in de hand van de klant.

Meer weten? Bel ons op 085 – 30 30 717 of stuur een e-mail aan contact@smartphonereiniger.nl

Wat is Smartphone Reiniger?

Waarom Smartphone Reiniger?

  • Groot bereik met miljoenen smartphones
  • Uw merk in de hand van de klant
  • Uw doelgroep als ambassadeur
  • Lage kosten (vanaf € 0,15 p.st.)
  • Snelle levering
  • GRATIS verzending
  • Vanaf 500 stuks